Αποθήκευση ρούχων σε μονάδα αυτοαποθήκευσης

Αποθήκευση ρούχων σε μονάδα αυτοαποθήκευσης

Mai 6, 2021 0 Von admin

Σκεφτήκατε ποτέ να αποθηκεύσετε ρούχα σε μια μονάδα αποθήκευσης μόνοι σας;

Ίσως σκέφτεστε να αποθηκεύσετε ρούχα και άλλα υπάρχοντα που ξέρετε ότι θα χρειαστείτε μια μέρα, αλλά αυτή τη στιγμή θέλετε απλώς να είστε ασφαλείς και έξω από το δρόμο; Ίσως πηγαίνετε στο πανεπιστήμιο και πρέπει να πάρετε πολύ λίγα μαζί σας.

Ίσως μειώνετε το προσωπικό σας σε ένα μικρό σπίτι πληρωμής ή ταινία και δεν μπορείτε να πάρετε όλα τα ρούχα σας μαζί σας, αλλά δεν θέλετε να τα αποχωριστείτε. Ή μήπως ταξιδεύετε για ένα χρόνο κλείνοντας το σπίτι σας και πρέπει να κρατήσετε τα προσωπικά σας υπάρχοντα κάπου ασφαλή;

Εκτός αν έχετε έναν φίλο με μια πολύ μεγάλη, εντελώς άδεια ντουλάπα (που πρέπει να είμαι ειλικρινής, είναι εξαιρετικά πιθανό να χρειαστεί να σκεφτείτε μια μονάδα αποθήκευσης

Αποθήκευση ρούχων

Αποθήκευση ρούχων σε μονάδα αυτοαποθήκευσης

Η αποθήκευση ρούχων σε μια μονάδα αποθήκευσης μπορεί να είναι η μόνη επιλογή που έχετε, αλλά μπορεί επίσης να είναι και η καλύτερη. Αν μετεγκαταστανόμουν στο Ρέντινγκ και χρειαζόμουν ένα μικρό διαμέρισμα αλλά κάπου για να φιλοξενήσω τα ρούχα μου, θα μπορούσα να το δω Τώρα η αυτοαποθήκευση αποθήκευσης βρίσκεται στην ανάγνωση.

Προσφέρουν καθαρή και ασφαλή μακροπρόθεσμη ή βραχυπρόθεσμη αποθήκευση απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, επομένως ακόμη και για σχετικά μικρές απαιτήσεις χώρου με είδη όπως ρούχα, αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Το να αποθηκεύετε τα ρούχα σας σε μια μονάδα αποθήκευσης μόνοι σας είναι πολύ καλύτερο από το να τοποθετείτε τα ρούχα σας με έναν απρόθυμο φίλο που μπορεί να αλλάξει ξαφνικά γνώμη. Ή πίσω με τους γονείς σου που μπορεί να τους ενοχλήσεις πραγματικά.

Το να μπορείτε να αποθηκεύετε τα ρούχα σας με αρκετό χώρο γύρω τους και να τα κρεμάτε σωστά, ώστε να μην είναι όλα τσαλακωμένα σε βαλίτσες ή να μην τοποθετούνται σε ένα κουτί σε μια σοφίτα, τα διατηρεί επίσης σε πολύ καλύτερη κατάσταση και παρατείνει τη ζωή τους.

Πώς να προετοιμαστείτε για την αποθήκευση ρούχων σε μονάδα αποθήκευσης

Πώς να προετοιμαστείτε για την αποθήκευση ρούχων σε μονάδα αποθήκευσης

Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να προετοιμάσετε τα ρούχα σας για αποθήκευση:

  1. Να είστε αδίστακτοι στην απορρόφησή σας – οτιδήποτε δεν έχετε φορέσει για λίγο δεν χρειάζεται να αποθηκευτεί, πρέπει να φύγει!
  2. Επισκευάστε κουμπιά, στρίφωμα κ.λπ. πριν την αποθήκευση, διαφορετικά θα έχετε μια δυσάρεστη έκπληξη αργότερα
  3. Πλύνετε όλα τα αντικείμενα, αλλά μην μπείτε στον κόπο να τα σιδερώσετε πριν τα συσκευάσετε
  4. Η συσκευασία υπό κενό εξοικονομεί πραγματικά χώρο, αλλά με την πάροδο του χρόνου δεν είναι ιδανική για φυσικές ίνες, οπότε αν πρόκειται να αποθηκεύσετε για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα για δύο εβδομάδες, χρησιμοποιήστε πλαστικά κουτιά.
  5. Παρόλο που δεν τα σιδερώνετε, θα χρειαστείτε το χρόνο σας για να τα διπλώσετε με προσοχή, ώστε να μην πιέζετε ή να πιέζετε τις ραφές, τα φερμουάρ ή τα χρώματα. Τοποθετήστε βαριά αντικείμενα όπως παλτό στο κάτω μέρος του κουτιού και ελαφρύτερα αντικείμενα όπως μεταξωτές μπλούζες στο επάνω μέρος.
  6. Ετικέτα, ετικέτα, ετικέτα!

Τα ρούχα σας είναι πολύτιμα για εσάς και αξίζουν να τα συσκευάσετε σωστά με προσοχή και να τα αποθηκεύσετε κάπου καλά, θα είναι ασφαλή μέχρι να είστε έτοιμοι για αυτά για άλλη μια φορά.

Η αποθήκευση ρούχων σε μια μονάδα αυτο-αποθήκευσης είναι μια επιλεγμένη ανάρτηση