Η LAA στα βραβεία Midtown Diamond 2023

Η LAA στα βραβεία Midtown Diamond 2023

Februar 4, 2023 0 Von admin

Ανακεφαλαίωση των Midtown Diamond Awards 2023

Midtown και Cary Living Το περιοδικό φιλοξένησε τα ετήσια Diamond Awards και η Lane & Associates ήταν πολύ χαρούμενη που συμμετείχε στην εκδήλωση ως χορηγός του φετινού τίτλου. Τα Midtown 2023 Diamond Awards αναδεικνύουν επιχειρήσεις από όλη την περιοχή της Τριάδας βραβεύοντας νικητές σε Χρυσό, Ασήμι και Χάλκινο σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Downtown Raleigh στο Μουσείο Φυσικών Επιστημών της Βόρειας Καρολίνας. Το σκηνικό είχε στηθεί για μια όμορφη βραδιά. Τρία επίπεδα του μουσείου ήταν γεμάτα με αποδέκτες βραβείων που κυμαίνονταν από κατηγορίες όπως υπηρεσίες ψυχαγωγίας έως επαγγελματικές + εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Η ρύθμιση ήταν ιδανική για δικτύωση. Η εκδήλωση τροφοδοτήθηκε και προσφέρθηκε finger foods και είχε μια επίδειξη στον τοίχο με ποτήρια σαμπάνιας γεμάτα με «διαμάντια». Όλα ήταν αισθητικά ευχάριστα!

Η Οικογενειακή Οδοντιατρική Lane & Associates έλαβε με χαρά το ασημένιο βραβείο για τον καλύτερο οδοντίατρο! Η αδελφή μας εταιρεία North Carolina Oral Surgery + Ορθοδοντική τιμήθηκε να αποδεχτεί το Χρυσό Βραβείο Καλύτερου Ορθοδοντικού.

Συνολικά η εκδήλωση ήταν εκπληκτική! Ανυπομονούμε να παρευρεθούμε στα Diamond Awards το 2024!

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την πλήρη λίστα με τους νικητές του 2023 Diamond Award.

Photos were captured by: Mash Photography & Alisha Cleveland Photography

Στο Lane and Associates Family Dentistry, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στο ταξίδι σας με το χαμόγελο! Για να μάθετε περισσότερα για όλες τις οδοντιατρικές μας υπηρεσίες, επισκεφθείτε μας στο landedds.com/services/ ή καλέστε μας στο 877-LANEDDS (526-3337). Στο Lane and Associates Family Dentistry, μας αρέσει να σας κάνουμε να χαμογελάτε!