Ξεφύγαμε στη χώρα;  – JWalking

Ξεφύγαμε στη χώρα; – JWalking

April 29, 2022 0 Von admin

Τελικά. Μετά από κάτι που φαίνεται σαν μια αιωνιότητα, φαίνεται να έχουμε δραπετεύσει ακριβώς σε αυτό που είναι γνωστό ως η ύπαιθρος. Πέρασε λίγος καιρός και δεν ήταν ίσιο μονοπάτι, αλλά τα καταφέραμε και η επόμενη μικρή μας περιπέτεια ξεκίνησε καλά και αληθινά.


Συγγνώμη για την εξαφάνιση

Πρώτα από όλα όμως, έχουμε να ζητήσουμε μια σοβαρή συγγνώμη από όλους σας για την εξαφάνισή σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Ήταν λίγο γεμάτο και απασχολημένο, αλλά αυτό πραγματικά δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην μείνετε σε επαφή και να μην ενημερώσετε το ιστολόγιό μας, γι‘ αυτό ρίξτε τους εαυτούς μας στο έλεος του δικαστηρίου και ελπίζουμε να το βρείτε στις καρδιές σας για να μας συγχωρήσετε (ελαφρώς δραματικό) .


Φεύγοντας από το Northamptonshire

Την τελευταία φορά που μας είδατε ήμασταν σε ένα υπέροχο Airbnb Northamptonshire σε ένα γοητευτικό χωριό που ονομάζεται Μίντλετον Τσένι. Οι δύο μήνες μας εκεί ήταν μια απόλαυση και μας άρεσε απόλυτα το διαμέρισμα και η ύπαιθρος γύρω μας, απολαμβάνοντας πλήρως τις τακτικές πεζοπορίες και τις βόλτες μας Banbury, Μπράκλεϊ, Towcester κι αλλα.

Ήταν υπέροχο να είμαστε κοντά στον μεγαλύτερο γιο μας Shaun και η ακόμα πιο αγαπημένη σύζυγός του Καίτη και προσπαθήσαμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον χρόνο μας ζώντας τόσο κοντά. Αλλά η αναζήτηση ιδιοκτησίας μας είχε οδηγήσει πίσω στο Wiltshire και είχε ως αποτέλεσμα να αγοράσουμε ένα μπανγκαλόου δύο κρεβατιών κοντά Devizes. Ώρα να ρίξουμε μερικές ρίζες.


Πηγαίνετε στο Wiltshire

Περιέργως μας είχαν πάει Devizes, Calne down και Chippenham από την τηλεοπτική ομάδα όταν εμφανιστήκαμε στο Escape to the Country, οπότε ήξερε αρκετά καλά την περιοχή. Συν το να περάσετε όλο το Φθινόπωρο μέσα Μέλκσαμ φαινόταν να επισφραγίζει την αγάπη μας για Wiltshire και πότε Jo είδαμε το ακίνητο στο διαδίκτυο, κανονίσαμε αμέσως μια θέαση και μας άρεσε.

Αφού ταξιδέψαμε με όλα τα υπάρχοντά μας στην πλάτη μας τα τελευταία επτά χρόνια, ήταν προφανές ότι θα χρειαζόμασταν να αγοράσουμε ένα ή δύο αντικείμενα. Στην πραγματικότητα χρειαζόμασταν τα πάντα! Μπορείτε να φανταστείτε πόσα πράγματα είναι αυτά; Χωρίς μαχαίρια ή πιρούνια, σεντόνια, πετσέτες, εργαλεία, τίποτα! Οι ηλεκτρονικές μας αγορές έχουν ξεπεράσει τις τελευταίες εβδομάδες!!!

“Η εξοχή γύρω μας είναι απολύτως εκπληκτική”

Μετακομίσαμε λοιπόν στις αρχές Απριλίου και με μεγάλη ευγένεια οι καλοί μας φίλοι Ρίτσαρντ και Dee μας πρόσφεραν το ελεύθερο δωμάτιό τους για όσο διάστημα το χρειαζόμασταν, ενώ φτιάχναμε τον εαυτό μας. Ακολούθησαν τρεις μέρες καθαρισμού και τακτοποίησης και αγοράς μεταχειρισμένων επίπλων και μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου μετακομίσαμε πραγματικά. Jo είχε βρει εκπληκτικά μια εταιρεία κρεβατιών που πούλησε και παρέδωσε ένα νέο κρεβάτι μέσα σε μια εβδομάδα, οπότε όταν ήταν μέσα ήμασταν έτοιμοι να πάμε.

“Πολλά μονοπάτια και μέρη για εξερεύνηση σε αυτό το μέρος του Wiltshire, τόσο ακόμα JWalking”

Το νέο μας σπίτι

Δεν είναι μια νέα κατασκευή και έχει έναν άντρα που ζει εκεί για ένα χρόνο περίπου, κάτι που το έκανε να χρειάζεται λίγη δουλειά, αλλά δεν βιαζόμαστε και έχουμε χρόνο να κάνουμε αυτό που θέλουμε και τον ρυθμό που θέλουμε Κάνε το. Η κουζίνα και το μπάνιο θα μπορούσαν να κάνουν και την ανανέωση ή την αλλαγή, και χρειαζόμαστε νέα χαλιά παντού, αλλά και πάλι θα τα καταφέρουμε με τον καιρό.

ο Σαμ και Ταμπιθα ήρθαν για ένα Σαββατοκύριακο και σήκωσαν σοβαρά τα μανίκια για να βοηθήσουν σε μερικές μεγάλες δουλειές που ήταν απίστευτα χρήσιμο. Χρειαζόμασταν μια κατεδάφιση της ντουλάπας και ένα υπόστεγο και είναι και οι δύο πολύ καλοί στον τομέα της καταστροφής.

«Ούτε στο τμήμα ζωγραφικής δεν είναι πολύ άθλια……».

Όταν ψάχναμε για ένα νέο σπίτι υπήρχαν μερικές απαιτήσεις για το πού θα ζούσαμε. Ένα μικρό χωριό με εξοχική παμπ και μαγαζί και φιλικό κοινοτικό πνεύμα. Αυτό ακριβώς φαίνεται να έχουμε τώρα. Μια υπέροχη παμπ και κατάστημα και οι άνθρωποι ήταν τόσο πολύ φιλόξενοι και φιλικοί. Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε περισσότερους ανθρώπους και να εμπλακούμε στην τοπική κοινωνία. Η επόμενη περιπέτεια μας υπολογίζω.

Οπότε η απάντηση είναι ‚Ναί. Σίγουρα έχουμε δραπετεύσει στη χώρα‚.

31/03 – 28/04/2022