Οι τάσεις στα εσώρουχα το 2020 – Οικογενειακός προϋπολογισμός

Οι τάσεις στα εσώρουχα το 2020 – Οικογενειακός προϋπολογισμός

März 18, 2020 0 Von admin

Οι τάσεις των εσωρούχων το 2020

Όλοι φοράμε εσώρουχα, αλλά δεν είναι συχνά κάτι που μιλιέται με τον ίδιο τρόπο όπως τα φορέματα, οι φούστες και τα κοσμήματα. Με τα χρόνια, έχει γίνει ένα ρούχο που δεν φαίνεται και δεν το μυαλό, κάτι που είναι άκρως απογοητευτικό. Η αλήθεια είναι ότι τα εσώρουχα μπορούν να περάσουν από τάσεις και αλλαγές, όπως και η υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σου, και έτσι σίγουρα αξίζουν την ίδια προσοχή!

Τα τελευταία χρόνια, τα γυναικεία εσώρουχα έχουν γίνει υπολογίσιμη δύναμη. Καθώς οι γυναίκες κυριαρχούν περισσότερο στα εσώρουχά τους, αναδεικνύονται σαφείς τάσεις σχετικά με το τι αγαπούν οι γυναίκες και τι είναι στο περιθώριο.

Οι τάσεις των εσωρούχων το 2020

Οι τάσεις στα εσώρουχα το 2020

Λοιπόν, έχοντας όλα αυτά κατά νου, εδώ είναι μερικές από τις επερχόμενες τάσεις στα εσώρουχα για το 2020.

Υψηλές τάσεις στα εσώρουχα το 2020

Έχουν υπάρξει αρκετές αλλαγές τάσεων στη γυναικεία μόδα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τα εσώρουχα έχουν δει μια σαφή μετακίνηση από το ένα στυλ στο άλλο. Τα αγορίστικα σορτς ήταν πολύ αγαπημένα για την άνεση και την ευελιξία τους, αλλά ίσως δεν συμβαδίζουν με άλλα στυλ με τον ίδιο ρυθμό.

Τώρα, οι αγοραστικές συνήθειες έχουν μετατοπιστεί από τα παραδοσιακά αγορίστικα σορτς σε πιο ρετρό φόρμες, προσφέροντας κάτι λίγο διαφορετικό για το συρτάρι των εσωρούχων σας. Τα ψηλόμεσα εσώρουχα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, χάρη στην κολακευτική σιλουέτα τους. Τα ψηλά στυλ, όπως σλιπ και στρινγκ, έχουν δώσει νέα πνοή στα κλασικά σχέδια, αποδεικνύοντας ότι μπορείτε να έχετε στυλ και άνεση σε ένα.

Εσώρουχα ψηλά στα πόδια

Στο θέμα ότι όλα γίνονται ‚ψηλά‘, το ψηλό σλιπ είναι επίσης εξαιρετικά δημοφιλές και θα συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο. Θυμίζοντας εικονίδια της δεκαετίας του 1980, όπως η Cindy Crawford και η Jane Fonda, τα ψηλοκομμένα σλιπ μπορεί να μοιάζουν με μεγάλα κοψίματα με την πρώτη ματιά, αλλά διαθέτουν ένα κολακευτικό σχέδιο στο πόδι.

Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά ως τάση το 2019 και έτυχαν τόσο καλής αποδοχής που θα παραμείνουν για έναν ακόμη χρόνο τουλάχιστον. Συνδυάζοντας την απαραίτητη άνεση με ένα σέξι άκρο, αυτό ταιριάζει απόλυτα με το ψηλόμεσο τζιν που κυριαρχεί στη βιομηχανία της μόδας εδώ και χρόνια.

Λοιπόν, έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι μερικές από τις επερχόμενες τάσεις στα εσώρουχα για το 2020.

Εσώρουχα ως εξωτερικά

Αυτή ήταν μια τάση που παρατηρήθηκε τελευταία φορά στα 00s και ακόμη και στα 90s. σκέψου τα στρινγκ που φαίνονται πάνω από το τζιν. Ωστόσο, ενώ αυτό δεν ακούγεται σαν μια τάση που θα έπρεπε να επιστρέψει, το έκανε, αλλά με έναν πολύ πιο ενήλικο τρόπο.

Αυτό πιθανότατα έχει εξελιχθεί από την τεράστια αύξηση στα κορμάκια, τα οποία ήδη δίνουν μια αίσθηση εσωρούχων στα ρούχα σας. Στυλ όπως οι ιμάντες και οι ζώνες μέσης με καλτσοδέτα γίνονται πιο εύκολα αποδεκτά όταν φοριούνται έξω από τα ρούχα σας. Ομοίως, πιθανότατα θα βλέπετε πιο συχνά slip φορέματα εμπνευσμένα από τη νεγκλιζέ, καθώς ο καιρός συνεχίζει να βελτιώνεται!

Τα εσώρουχα trned το 2020 είναι ενδιαφέροντα!

Οι τάσεις στα εσώρουχα για το 2020 είναι μια χαρακτηριστική ανάρτηση – μπορεί επίσης να σας αρέσει η ανάρτησή μου για τη μόδα σε έναν προϋπολογισμό