Τι κάνουμε όλη μέρα;  – JWalking

Τι κάνουμε όλη μέρα; – JWalking

März 18, 2022 0 Von admin

Ένας από τους καλύτερους φίλους μου έκανε πρόσφατα αυτήν την ερώτηση ενώ ήμασταν σε μια συνομιλία μέσω βίντεο. Συζητούσαμε τι κάναμε πρόσφατα και μόλις βγήκε με το „λοιπόν τι κάνεις όλη μέρα;„με κάποια σοβαρή έμφαση στο“ΚΑΝΩ‚. Μας έκανε και τους δύο να γελάσουμε αλλά μας έβαλε σε σκέψεις…..

Είναι κάτι που πιστεύουν πολλοί; Αναρωτιούνται όλοι τι στο καλό κάνουμε με τον χρόνο μας;

Λοιπόν, ακόμα απολαμβάνουμε τη ζωή στην υπέροχη ψυχραιμία μας Airbnb διαμέρισμα στο όμορφο χωριό Μίντλετον Τσένι και καλά εγκαταστάθηκε στο αγροτικό Northamptonshire ΖΩΗ. Ήμασταν εδώ σχεδόν 8 εβδομάδες με δύο ακόμη να πάμε, αλλά τι ακριβώς κάνουμε; Δεν εργαζόμαστε και δεν έχουμε σχεδόν καθόλου υπάρχοντα, οπότε τι στο καλό συμβαίνει;


Καθημερινές διαδρομές

Όπως πολλοί από εσάς θα ξέρετε μέχρι τώρα, μας αρέσει το περπάτημα και η πεζοπορία, ή το τραμπουκισμό ή όπως αλλιώς μπορείτε να το αποκαλέσετε. Βγαίνουμε κάθε μέρα για τουλάχιστον 4 μίλια με τα πόδια και ανάλογα με τον καιρό είναι είτε μπότες και χωράφια είτε γυμναστήρια και χωριό. Προτιμάμε τις μπότες αλλά τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά υγρό.

“Δείτε μερικά περίεργα αξιοθέατα σε περιπάτους στο χωριό”

Σχεδιασμός τρόπου ζωής

Ακούγεται εξίσου εντυπωσιακό και καταθλιπτικό, έτσι δεν είναι; Σαν κάποιο είδος νέας εποχής κομμούνας όπου καθόμαστε συζητώντας την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής και όπου βλέπουμε τους εαυτούς μας σε πέντε χρόνια!

Όχι ακριβώς, στην πραγματικότητα καθόλου. Κάνουμε πολλή έρευνα για μέρη που πρέπει να πάμε, πολύ παρακολουθούμε τα οικονομικά μας, πολύ προγραμματισμό ταξιδιού. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε μέρα και κάθε κιλό.

«Αυτές οι αποδείξεις δεν θα ελέγξουν μόνες τους!»

Οικογένεια και φίλοι

Το πιο σημαντικό είναι ότι εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να διατηρήσουμε επαφή με όλους όσους μας ενδιαφέρουν και αφιερώνουμε καθημερινά χρόνο για να στείλουμε email, SMS, WhatsApp και να στείλουμε μηνύματα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Με τον νομαδικό τρόπο ζωής μας, θα ήταν τόσο εύκολο να χάσουμε την επαφή με όλους όσους γνωρίζαμε, οπότε έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά από εκείνη την πρώτη μέρα στο δρόμο για να μείνουμε σε επαφή. Απίστευτα σημαντικό και για τους δυο μας.


Παιχνίδια και μπέρδεμα Σχετικά με

Τόσο πολύ μπέρδεμα! Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φυσικά, αλλά τα κανονικά Bananagrams, Sequence, Wordle, Nerdle και άλλα μας διασκεδάζουν. Πάντα μερικά βιβλία εν κινήσει και η Τζο ράβει και πλέκει σχεδόν κάθε μέρα.

Και βλέπουμε τηλεόραση, φυσικά και βλέπουμε. Αλλά προσπαθούμε να το περιορίσουμε μόνο στα βράδια, καθώς πιστεύουμε ότι η ημερήσια προβολή είναι μια ολισθηρή κλίση για τη βλάστηση και το να μην κάνουμε πολλά. Έτσι, η παρακολούθηση μετά το δείπνο είναι το θέμα μας και, παρόλο που αγαπάμε τις ταινίες, έχουμε μερικές τηλεοπτικές σειρές εν κινήσει αυτήν τη στιγμή στις οποίες βουτάμε περιστασιακά.

  • Ύπουλος Πιτ στο Netflix
  • Peaky Blinders στο BBC
  • Μεταφόρτωση στο Amazon Prime
  • Θυμωμένοι άντρες στο Amazon Prime

Ω, και εξακολουθούμε να κάνουμε περιστασιακά κάθισμα στο σπίτι, αν μπορούμε. Φρόντισε τους φίλους μας το μικρό τεριέ Bear την περασμένη εβδομάδα για λίγες μέρες Μέλκσαμ.


Εξερεύνηση

Είναι αυτονόητο ότι μας αρέσει να βγαίνουμε έξω και να εξερευνούμε όσα περισσότερα μέρη μπορούμε. Δεν εκτιμούσαμε πραγματικά πόσες υπέροχες πόλεις και χωριά ήταν σε κοντινή απόσταση επίσκεψης. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε μέρες έξω στο…

“Banbury in Oxfordshire”
“Brackley στο Northamptonshire”
“Buckingham in Buckinghamshire”
“Towcester στο Northamptonshire”
“Cirencester στο Gloucestershire”

Όλα σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο και όλα γεμάτα ιστορία και παραμύθια. Αξίζει μια επίσκεψη και ελπίζουμε να επιστρέψουμε σε κάθε μέρος πολύ σύντομα.

Έτσι, οι μέρες μας είναι πολύ απασχολημένες όπως μπορείτε να δείτε, αλλά θα πρέπει να με συγχωρήσετε τώρα που πρέπει να φορέσω τις μπότες μου. Υπάρχει ένα λασπωμένο χωράφι που φωνάζει το όνομά μας……

01/03 – 18/03/2022