4 κορυφαίες συμβουλές για την γκαρνταρόμπα της νέας μαμάς σας

4 κορυφαίες συμβουλές για την γκαρνταρόμπα της νέας μαμάς σας

Januar 24, 2022 0 Von admin

Όταν είσαι νέα μαμά, υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα να σκεφτείς. Θα προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε τις τεράστιες αλλαγές που συμβαίνουν όταν φέρετε μια νέα ζωή στον κόσμο, αποχαιρετώντας παράλληλα έναν πλήρη ύπνο. Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η γκαρνταρόμπα σας και τα ρούχα που πρόκειται να φορέσετε μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα στη μακρά λίστα προτεραιοτήτων σας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τα ρούχα που πρόκειται να φορέσετε. Θα μπορούσατε ακόμη και να το σχεδιάσετε πριν γεννήσετε, ώστε όλα να είναι έτοιμα για εσάς μόλις έρθει το μωρό. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε μερικές κορυφαίες συμβουλές για κάθε νέα μαμά όταν δημιουργεί μια νέα γκαρνταρόμπα.

Νέα ντουλάπα μαμάς

Κρατήστε τα ρούχα εγκυμοσύνης σας

Αν και μπορείτε να υποθέσετε ότι μόλις έρθει το μωρό σας θα δωρίσετε ή θα πουλήσετε όλα τα ρούχα εγκυμοσύνης που φορούσατε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, σας προτείνουμε να τα κρατήσετε για λίγο περισσότερο. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μερικά από τα ρούχα εγκυμοσύνης σας είναι πλέον τα πιο άνετα αντικείμενα που έχετε, οπότε μην πιέζεστε να τα ξεφορτωθείτε.

Τις μέρες, τις εβδομάδες, ακόμα και τους μήνες μετά τον τοκετό, μπορεί να είστε ευγνώμονες για μερικά άνετα και άνετα ρούχα, γι‘ αυτό μην πετάξετε ακόμα αυτές τις ελαστικές περιμετρικές γραμμές!

Μην φοβάστε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με νέα ρούχα

Ενώ όλες οι προσπάθειες και τα χρήματά σας μπορεί να εστιάζονται στη νέα σας άφιξη, δεν πρέπει να φοβάστε να χαρίσετε στον εαυτό σας μερικά νέα ρούχα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη νέα σας γκαρνταρόμπα. Πολλά από τα ρούχα που φορούσατε πριν την εγκυμοσύνη μπορεί να μην σας ταιριάζουν ή να μην σας ταιριάζουν πλέον και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό!

Έτσι, αν νιώθετε ότι δεν έχετε πολλά ρούχα στην γκαρνταρόμπα σας, μην φοβάστε να επενδύσετε σε μερικά βασικά είδη. Μπορείτε να βρείτε μια σειρά από νέα είδη ένδυσης στο Luella Fashion. Από κασμίρ πλεκτά μέχρι φορέματα και είδη πρώτης ανάγκης, το Luella Fashion είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ψωνίσετε μοντέρνες και διαχρονικές νέες προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σας.

Μην κρύβεσαι με ρούχα

Μπορεί να είναι δύσκολο να συμβιβαστείς με το πόσα αλλαγές που υφίσταται το σώμα σας όταν είστε έγκυος και μετά τον τοκετό, και πολλές νέες μαμάδες μπαίνουν στον πειρασμό να κρύψουν το σώμα τους κάτω από φαρδιά ρούχα. Αλλά το να φοράς ρούχα που είναι πολύ μεγάλα για σένα, το μόνο που θα κάνεις είναι να νιώθεις κουρασμένος. Αντίθετα, σας προτείνουμε να αγκαλιάσετε τις νέες σας καμπύλες και να φορέσετε ρούχα που σας βοηθούν να αναδείξετε το σώμα σας για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Νέα ντουλάπα μαμάς

Αποκτήστε το σωστό μέγεθος σουτιέν

Το μέγεθος του σουτιέν σας μπορεί να αλλάξει μερικές φορές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας και ενώ αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, να μετριέται μετά τον τοκετό θα σας βοηθήσει να έχετε πιο ακριβές μέγεθος. Φορώντας το σωστό νούμερο σουτιέν θα είναι επίσης πιο εύκολο να μάθετε ποια ρούχα σας ταιριάζουν και θα σας βοηθήσει να είστε πιο σίγουροι για τα νέα σας βυζιά μετά το μωρό.

Κάνοντας τον κόπο και αφιερώνοντας χρόνο για να σκεφτείτε τη νέα μαμά γκαρνταρόμπα σας, μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας στον ερχομό του μωρού σας, ενώ νιώθετε άνετα και σίγουροι για τα ρούχα που φοράτε.

Οι 4 κορυφαίες συμβουλές για την ντουλάπα της νέας μαμάς είναι μια χαρακτηριστική ανάρτηση