4 Συμβουλές για τη δημιουργία εσόδων από το Blog

4 Συμβουλές για τη δημιουργία εσόδων από το Blog

Februar 5, 2023 0 Von admin

Στις πρώτες μέρες του Διαδικτύου, τα blogs χρησιμοποιούνταν κυρίως ως προσωπικά ημερολόγια. Τώρα, χρησιμοποιούνται για να παρέχουν πληροφορίες, ψυχαγωγία και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

Αυτές τις μέρες, η τεράστια ποικιλομορφία στα ιστολόγια προσελκύει έως και το 77%. όλους τους χρήστες του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα ιστολόγια έχουν γίνει τόσο επιτυχημένα που πρόσφατες έρευνες της Statista αποκαλύπτουν ότι σχεδόν το 40% των Βρετανών bloggers έχουν κοινό από 1.000 έως 10.000 επισκέπτες. Λόγω αυτής της επισκεψιμότητας, δεν είναι μυστικό ότι τα ιστολόγια χρησιμοποιούνται επίσης για να βγάλουν χρήματα σήμερα. Στην πραγματικότητα, πολλοί bloggers βγάζουν εισόδημα πλήρους απασχόλησης μόνο από τα ιστολόγιά τους και οι στρατηγικές για τη δημιουργία εσόδων από τα ιστολόγια συνεχίζουν να εξελίσσονται. Εάν ελπίζετε να κερδίσετε χρήματα από το δικό σας ιστολόγιο, ακολουθούν ορισμένες συμβουλές δημιουργίας εσόδων:

Εμφάνιση διαφημίσεων banner

Στις πρώτες ημέρες της δημιουργίας εσόδων από το blog, οι διαφημίσεις με banner ήταν ο πιο δημοφιλής τρόπος για να δημιουργήσετε μια σταθερή ροή εισοδήματος. Το 2022 και μετά, η προβολή διαφημίσεων banner εξακολουθεί να είναι ένας αποτελεσματικός και εύκολος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας. Είναι εύκολο να εγκατασταθούν και δεν απαιτούν πολλή δουλειά από εσάς μετά από αυτό. Μπορείτε να δημιουργήσετε μερικά διαφημιστικά banner και να κερδίσετε χρήματα για κάθε κλικ που λαμβάνουν αυτά τα banner. Μερικοί από τους κορυφαίους διαφημιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο που χρησιμοποιούν διαφημίσεις banner περιλαμβάνουν τη Virgin Media, τη L’Oreal και την Tesco.

Ορισμένοι bloggers πωλούν διαφημιστικά σποτ μεμονωμένα, αλλά η ευκολότερη μέθοδος είναι να εγγραφείτε σε ένα δίκτυο διαφημίσεων που θα τοποθετεί αυτόματα διαφημίσεις.

Η ρύθμιση διαφημίσεων banner είναι σχετικά φθηνή σε σύγκριση με άλλους τύπους καμπανιών, γεγονός που τις καθιστά ελκυστικές για νέους bloggers που εξακολουθούν να καθορίζουν πόση επισκεψιμότητα θα προσελκύσει ο ιστότοπός τους.

Ανοίξτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας είναι ανοίγοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε να πουλάτε προϊόντα που σχετίζονται με το περιεχόμενό σας. Μπορείτε να πουλάτε φυσικά προϊόντα, όπως ρούχα ή αξεσουάρ, ή ψηφιακά προϊόντα, όπως ηλεκτρονικά βιβλία ή λογισμικό.

Το άνοιγμα ενός καταστήματος στο ιστολόγιό σας γίνεται ακόμα πιο βολικό λύσεις διεκπεραίωσης πληρωμών που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις. Αυτό περιλαμβάνει ιδιοκτήτες ιστολογίων και δημιουργούς διαδικτυακού περιεχομένου. Επειδή αυτές οι λύσεις υποστηρίζουν ανεπαφικές πληρωμές, όπως πιστωτικές κάρτες και τηλεφωνικές συναλλαγές σε εικονικά τερματικά, οι επισκέπτες μπορούν να ψωνίσουν και να ελέγξουν τα αντικείμενα με άνεση. Αυτές οι λύσεις παρέχουν επίσης συστήματα κατά της απάτης και αυτοματοποιημένες αναφορές που προσφέρουν ευκολία και προστασία σε bloggers και πελάτες.

Με την άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, τώρα είναι η ώρα να μεγιστοποιήσετε τη ζήτηση των καταναλωτών για ηλεκτρονικές αγορές μέσω του ιστολογίου σας.

Γίνετε συνεργάτης του μάρκετινγκ

Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από το περιεχόμενό σας παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες στους αναγνώστες σας. Αυτός ο τύπος δημιουργίας εσόδων με βάση την απόδοση περιλαμβάνει την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών άλλων στον ιστότοπό σας και την απόκτηση προμήθειας από αυτόν.

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας έμπορος για να ξεκινήσετε ένα θυγατρική επιχείρηση μάρκετινγκ στο ιστολόγιό σας — το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας ιστότοπος όπου μπορείτε να δημοσιεύετε άρθρα σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που εξυπηρετούν τη θέση σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι πολλά προγράμματα συνεργατών στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως το Skimlinks και το FlexOffers, απευθύνονται ειδικά σε bloggers και διευκολύνουν τη διαδικασία για εσάς.

Προσφέρετε σχέδια μέλους

Τα σχέδια συνδρομής είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους δημιουργίας εσόδων από ένα ιστολόγιο. Τέτοια σχέδια δίνουν στους αναγνώστες σας έναν τρόπο να πληρώσουν για αποκλειστικό περιεχόμενο και σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια κοινότητα γύρω από τη δουλειά σας.

Μπορούν να είναι οτιδήποτε, από ένα απλό ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δίνει στους συνδρομητές πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και εκπτώσεις έως μια πλήρη συνδρομητική υπηρεσία για περιεχόμενο και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να προσφέρετε διαφορετικά προγράμματα συνδρομής με βάση τα σημεία τιμής, από 2 £ έως 100 £ το μήνα, ανάλογα με το περιεχόμενο. Το κλειδί είναι να διασφαλίσετε ότι οτιδήποτε προσφέρετε είναι αρκετά πολύτιμο ώστε οι άνθρωποι να πληρώσουν γι‘ αυτό.

Είτε σκοπεύετε να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας ως μια παράλληλη κίνηση είτε ως σημαντική ροή εισοδήματος, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για εσάς το 2022 και μετά. Λαμβάνοντας το σωστό συνδυασμό επισκεψιμότητας, έναν καλά σχεδιασμένο ιστότοπο και μια ελκυστική στρατηγική περιεχομένου, μπορείτε να περιμένετε να εισρεύσουν χρήματα.