5 καλύτερα μέρη για να αγοράσετε οικονομικά διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο το 2022

5 καλύτερα μέρη για να αγοράσετε οικονομικά διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο το 2022

Juli 6, 2022 0 Von admin

Εάν τα φυσικά διαμορφωμένα διαμάντια βρίσκονται εκτός του εύρους τιμών σας ή εάν θέλετε ένα μεγαλύτερο διαμάντι σε πιο προσιτή τιμή, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο.

Μην νομίζετε ότι με αυτόν τον τρόπο συμβιβάζεστε με το δεύτερο καλύτερο. Τα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο είναι πραγματικά διαμάντια. Η μόνη διαφορά μεταξύ αυτών και των εξορυσσόμενων διαμαντιών είναι ότι το πρώτο καλλιεργείται από έναν «σπόρο διαμαντιού» από επιστήμονες αντί να εξάγεται από τη γη.

Μπορεί τώρα να σας πουλήσουν με την ιδέα να αγοράσετε διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο. Αλλά πού μπορείτε να τα αγοράσετε; Εδώ είναι πέντε μέρη όπου μπορείτε να ψωνίσετε για όμορφα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, τα διαμάντια μπορούν να αναπαραχθούν στις ίδιες φυσικές συνθήκες στις οποίες σχηματίζονται τα διαμάντια κάτω από τον μανδύα της γης.

Επομένως, τα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο αποτελούνται από την ίδια κρυσταλλική δομή πλέγματος ατόμων άνθρακα που έχουν τα διαμάντια εξόρυξης.

Τα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο έχουν ακριβώς τις ίδιες φυσικές και χημικές ιδιότητες με τα εξορυσσόμενα διαμάντια, επομένως φαίνονται ακριβώς τα ίδια.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο λόγω της οικονομικής τους προσιτότητας – για παράδειγμα, τα δαχτυλίδια με διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο μπορεί να είναι η μισή τιμή από τα δαχτυλίδια που περιέχουν φυσικά διαμάντια – υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα από την αγορά δαχτυλιδιών που καλλιεργούνται στο εργαστήριο. Το πιο σημαντικό, είναι περιβαλλοντικά ηθικά.

1. δημοπρασίες

Παρόλο που τα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο είναι πολύ πιο προσιτά από τα φυσικά διαμάντια, μπορεί να μπορείτε να αγοράσετε διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο και κοσμήματα από διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο σε δημοπρασία με ακόμη λιγότερο ακριβό κόστος.

Εάν η προσιτή τιμή είναι το κύριο μέλημά σας, η συμμετοχή σε μια δημοπρασία σε έναν οίκο δημοπρασιών που ειδικεύεται στα κοσμήματα θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να βρείτε δημοπρασίες που πωλούν διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο και ακόμη περισσότερο χρόνο για να βρείτε τα κατάλληλα.

2. Διαδικτυακοί ιστότοποι δημοπρασιών

Ομοίως, θα μπορούσατε να βρείτε διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο προς πώληση διαδικτυακούς ιστότοπους δημοπρασιών. Απλώς βεβαιωθείτε ότι οποιοδήποτε διαμάντι που καλλιεργείται στο εργαστήριο που σκέφτεστε να αγοράσετε συνοδεύεται από πιστοποιητικό ελέγχου ταυτότητας.

3. Κοσμηματοπωλεία

Ένα από τα καλύτερα μέρη για την αγορά διαμαντιών που καλλιεργούνται στο εργαστήριο είναι τα καταστήματα κοσμημάτων.

Θα ξέρετε ότι τα διαμάντια ή τα κοσμήματα είναι αυθεντικά και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο και να ρωτήσετε τον κοσμηματοπώλη οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε.

4. Καταστήματα μεταχειρισμένων

Είτε αγοράζετε κοσμήματα από διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο για τον εαυτό σας ένα χριστουγεννιάτικο δώρο, μπορεί να είστε τυχεροί και να βρείτε διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο σε καταστήματα μεταχειρισμένων. Αλλά, όπως και με τις αγορές σε δημοπρασίες, βεβαιωθείτε ότι είναι αυθεντικές πριν αγοράσετε.

5. Ηλεκτρονικά καταστήματα

Ίσως το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο και κοσμήματα από διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο είναι ένα αξιόπιστο διαδικτυακό κατάστημα λιανικής.

Τα ηλεκτρονικά κοσμηματοπωλεία έχουν συχνά μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία από ό,τι θα βρείτε στα καταστήματα με τούβλα και έχετε την ευκαιρία να κοιτάξετε διάφορα οποτεδήποτε και οπουδήποτε, αντί να δεσμεύεστε να βλέπετε διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο κατά τις ώρες λειτουργίας ενός καταστήματος .

Αγοράζοντας μέσω Διαδικτύου, μπορείτε να αφιερώσετε όλο τον χρόνο στον κόσμο για να κοιτάξετε διάφορες επιλογές και να βρείτε το απόλυτο κατάλληλο διαμάντι για εσάς.

Εάν αναζητάτε δαχτυλίδια με διαμάντια που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο, Δημιουργίες εργαστηρίου της Diamondère είναι από τα καλύτερα της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες για τα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο

Όπως αναφέρθηκε εν συντομία στην εισαγωγή, τα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο είναι περιβαλλοντικά ηθικά, και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο έχουν γίνει τόσο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος που τα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο είναι βιώσιμα και περιβαλλοντικά ηθικά είναι ότι δεν εξορύσσονται από το έδαφος. Αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή διαμαντιών που καλλιεργούνται στο εργαστήριο δεν απειλεί το περιβάλλον με τον τρόπο που μπορεί η εξόρυξη για φυσικά διαμάντια.

Επίσης, τα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο θα είναι πάντα χωρίς συγκρούσεις. Μπορεί επίσης να αναρωτιέστε εάν τα διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο έρχονται σε διαφορετικές ποιότητες, όπως τα διαμάντια εξόρυξης. Η απάντηση είναι ναι.

Μπορούν να περιέχουν εγκλείσματα ακριβώς όπως τα εξορυσσόμενα διαμάντια, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν μικρές παραλλαγές στο χρώμα και μικροσκοπικές ατέλειες.

Με τη σειρά του, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο σε ποικίλες τιμές, όπως και με τα φυσικά διαμάντια.

χαρακτηριστική ανάρτηση